TouchPro Europe Shop

Onze categorieën

Hot stone wand set

Nieuw in het assortiment

Hot Stone Massage Wands set

Maak kennis met onze nieuwste toevoeging: Hot Stone Massagestaven. Een meesterwerk van ambacht en technologie, deze staven bieden tot drie uur constante warmte dankzij een krachtige Li-ion batterij. Gemaakt van met de hand gepolijst natuurlijk bian steen, bieden ze zeven massagetechnieken met toegevoegde warmte. Ideaal voor zowel therapeuten als klanten, deze staven verbeteren de circulatie, ontspannen spieren en zorgen voor een zijdezachte, rustgevende ervaring.

Nieuw in ons assortiment en direct leverbaar. Profiteer tot het einde van de maand mei nog van €20,- korting. Voor meer info neem een kijkje op onze product pagina!

Aanbiedingen

Product van de maand

De Earthlite Hot towel cabinet

Breid je praktijk uit met deze elegante, degelijke Hot towel cabinet van Earthlite. De Hot towel cabinet is speciaal ontworpen om te zorgen voor een consistente warmte, gecombineerd met een saniterende werking. Verwen je klanten met heerlijk warme, hygiënische handdoeken en geniet zelf van de degelijkheid van de Towel warmer; gemaakt met een roestvrij stalen binnenkant, een onopvallende lekbak en magneten op de deur om zo de warmte goed binnen te houden. Neem voor meer informatie een kijkje op onze productpagina. 

Nieuw in ons assortiment en direct leverbaar. Profiteer tot het einde van de maand mei nog van €30,- korting. Voor meer info neem een kijkje op onze product pagina!

UV-warmte Handoekkast