Adres
Watermolen 13
4751 VK, Oud Gastel
Noord-Brabant

Bereikbaar

Telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Voor een bezoek aan onze showroom graag vooraf een afspraak maken. 

Retourbeleid

Algemeen

Het kan zijn dat je aankoop niet aan je verwachtingen voldoet. Of dat je om een andere reden een product terug wilt sturen. Bij de TouchPro Europe Shop bieden we je de mogelijkheid om je aankoop te retourneren en zijn we je graag van dienst om dit proces goed te laten verlopen voor alle partijen.

Herroepingsrecht

Wanneer je je aankoop na ontvangst van je bestelling wilt ontbinden, dan mag je altijd gebruik maken van je herroepingsrecht. Hierdoor heb je na ontvangst van je bestelling wettelijk 14 werkdagen de tijd om de koop te ontbinden zonder opgaaf van reden. Wil je gebruik maken van dit recht, stuur dan een e-mail naar bestellingen@touchpro-europe.com onder vermelding van “Retourneren” en je bestelnummer/factuurnummer. We nemen je aanvraag binnen 24 uur in behandeling en nemen persoonlijk contact met je op over de verdere afhandeling. 

Retourneren

Naast je herroepingsrecht bieden we je de mogelijkheid om je bestelling binnen 30 dagen na aankoop te retourneren aan ons. Soms heb je nu eenmaal iets meer tijd nodig om een goed besluit te nemen of je je aankoop wilt behouden. Volg in dat geval de volgende stappen:

 1. Meld je retouraanvraag aan via bestellingen@touchpro-europe.com o.v.v. “retourneren”  en je ordernummer/factuurnummer.
 2. Gebruik alsjeblieft het retourformulier. Vul het formulier volledig in met de vereiste informatie, inclusief je naam, adres, ordernummer enz. Nadat je het formulier hebt ingevuld, stuur het dan mee in de mail naar bestellingen@touchpro-europe.com. Op deze manier kunnen we je retourzending snel en efficiënt verwerken
 3. Wij nemen je retouraanvraag binnen 24 uur in behandeling. Bij eventuele vragen nemen we telefonisch contact met je op, zodat het retourproces zo spoedig mogelijk kan worden opgestart.
 4. Volg de instructies uit de mail op en retourneer je bestelling, of een deel ervan.
 5. Na ontvangst van je retour bij ons, zullen we dit binnen 14 dagen verder afhandelen. Indien je recht hebt op terugbetaling van je bestelling, dan zal het geld op dezelfde wijze worden geretourneerd, als dat we het ontvangen hebben.

LET OP: als het langer dan 30 dagen geleden is, dat je je product hebt aangekocht, zullen we je retouraanvraag niet meer in behandeling nemen.

Voorwaarden

Om je bestelling binnen 30 dagen na aankoop te kunnen retourneren stellen we een aantal voorwaarden, nl.:

 • Je bent de eerste eigenaar van het product en kunt dit aantonen met een aankoopbewijs.
 • Het product is onbeschadigd.
 • Bij voorkeur retourneren in de originele verpakking. 
 • Je retourzending is voorzien van een volledig ingevuld retourformulier.
 • Lakens en linnengoed, die gebruikt zijn, vallen buiten de mogelijkheid om te retourneren.
 • De retourkosten zijn voor rekening van de klant en worden niet meegenomen bij een eventuele terugbetaling.

Alle retouren dienen terug te worden gestuurd naar:

TouchPro Europe
t.a.v. Retouren
Westelijke Havendijk 15A
4703 RA Roosendaal

Wij adviseren altijd om foto’s van je product en retour pakket te maken voorafgaand aan de verzending. Mocht het pakket tijdens de verzending schade oplopen, dan heb je altijd iets om op terug te vallen mocht je aan moeten tonen dat het pakket onbeschadigd bij jou weg is gegaan.

Terugbetaling

Zodra we je retour hebben ontvangen, zullen we je een bevestiging van ontvangst sturen. Alle producten zullen aansluitend zorgvuldig worden gecontroleerd. Binnen 10 werkdagen ontvang je van ons bericht of je terugbetaling of een deel ervan zal worden goedgekeurd. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen we je hier schriftelijk van op de hoogte brengen met opgaaf van reden.

Bij toekenning van de terugbetaling ontvang je van ons een creditfactuur voor het geretourneerde product. Tevens checken we altijd op welke wijze de terugbetaling gedaan moet worden om er zeker van te zijn dat het retourbedrag op de juiste rekening wordt overgemaakt.

Vragen

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via bestellingen@touchpro-europe.com