TouchPro Europe Shop

Over ons

Enthousiast, klantgericht en professioneel...

TouchPro Europe is in 1993 opgericht en heeft de TouchPro stoelmassage naar Europa gebracht. Met de exclusieve TouchPro Kata, gebaseerd op eeuwenoude Japanse massagetraditie, hebben we de effectiviteit van stoelmassage in Europa bekend gemaakt.

In 2008 hebben we onze webshop gelanceerd om onze masseurs directe toegang te geven tot hoogwaardige massageproducten. Wat begon als een kleine webshop in Nederland, is nu uitgegroeid tot een webshop met klanten uit heel Europa. We bieden een steeds breder assortiment aan van diverse merken, zoals Earthlite, Stronglite en InnerStrenght, Habys, Living Earth Crafts en Continuum en andere leveranciers van massage accessoires. Al onze producten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Ons aanbod is inmiddels uitgebreid, zodat we niet alleen masseurs, maar ook pedicures, manicures, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en wellness centra van dienst kunnen zijn. Ontdek onze selectie van massageproducten en geniet van de kwaliteit, die TouchPro Europe al vele jaren levert.

En mist u nog iets in ons aanbod? Laat het dan weten en dan denken we graag met u mee!

Ontmoet ons Team...

Willem vergouwen

Willem Vergouwen

Medewerker Marketing & Communicatie

Nicole Mulders

Nicole Mulders

Algemeen directeur

Job Eussen

Job Eussen

Medewerker Marketing & Communicatie

Onze merken