TouchPro Europe Shop

Earthlite premium microfiber massagecover

 5,45 incl. BTW

Artikelnummer: 42160 Categorieën: ,
TouchPro Europe Shop garantie
  • De hoogste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Tevredenheid gegarandeerd
  • Top service

De Earthlite premium microfiber massagecover is de perfecte toevoeging voor uw massagetafel of massagestoel. Deze hoogwaardige hoes is speciaal ontworpen om over het hoofdkussen te plaatsen, waardoor het comfort en de hygiëne tijdens massagesessies aanzienlijk verbetert. Gemaakt van premium microvezel voelt de Earthlite premium microfiber massagecover zijdezacht aan, wat zorgt voor een luxe en ontspannen ervaring voor uw klanten.

Dankzij de zachte, ademende stof biedt de Earthlite premium microfiber massagecover een aangename sensatie tijdens het liggen, terwijl de stof tegelijkertijd hypoallergeen is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met een gevoelige huid. Bovendien is de microvezel duurzaam en eenvoudig te reinigen. De hoes is wasmachinebestendig en droogt snel, zodat uw hoofdsteun cover altijd fris en klaar voor gebruik is.

De hoes is gemakkelijk over elk standaard hoofdkussen van een massagestoel of massagetafel te plaatsen. Door de elastische randen blijft deze hoofdsteunhoes stevig op zijn plaats zitten, zelfs tijdens langere sessies. Dit voorkomt dat de hoes verschuift en biedt uw klant optimaal comfort.

Bent u op zoek naar een luxe oplossing om uw hoofdkussen te beschermen en de massage-ervaring te verbeteren? Dan is de deze hoofdsteun hoes precies wat u nodig heeft. Het biedt niet alleen een zachte en comfortabele ondergrond, maar zorgt ook voor hygiëne en een professionele uitstraling.

Kortom, de Earthlite premium microfiber massagecover is een must-have voor iedere professionele massagetherapeut of voor thuisgebruik. Het combineert duurzaamheid, comfort en stijl voor een optimale massage-ervaring.

Gewicht 0,05 kg
Afmetingen 14 × 2 × 11 cm
Kleur

Wit, Crème

Merk

Earthlite

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Earthlite premium microfiber massagecover” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…