Adres
Watermolen 13
4751 VK, Oud Gastel
Noord-Brabant

Bereikbaar

Telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Voor een bezoek aan onze showroom graag vooraf een afspraak maken. 

Garantievoorwaarden

We staan voor de kwaliteit van de materialen, die we leveren en onze service stopt zeker niet na je aankoop. Mocht er dus iets zijn, neem contact met ons op en dan kijken we samen met je naar wat we voor je kunnen betekenen. Als uitgangspunt hanteren we de garantiebepalingen van onze leveranciers, welke je hier kunt vinden. 

Voor alle producten geldt, dat de garantie:

 • Telt voor de eerste koper met overhandiging van de originele aankoopfactuur.

 • Ingaat vanaf de aankoopdatum.

 • Uitsluitend geldt bij goed gebruik en onderhoud.

 • Verzendkosten ten behoeve van reparatie en/of vervanging voor kosten van de klant zijn.


Earthlite, Inner Strength en Stronglite producten hebben de volgende garantie:

Op draagbare massagetafels en -stoelen krijg je:

 • Levenslange, beperkte garantie bij regulier gebruik en alleen voor de originele eigenaar. Earthlite bepaalt op basis van de schade of het product vervangen of gerepareerd wordt.

 • 3 jaar op schuim, vinyl en hoofdsteunen, mits de schade niet door verkeerd gebruik, ongelukken of verwaarlozing is veroorzaakt, waaronder scheuren in de bekleding en schade veroorzaakt door agressieve chemische reinigingsmiddelen.

 • 5 jaar op het frame na stop zetten of aanpassen van het betreffende product

 • 1 jaar op accessoires zoals hoofdkussen, bolsters, linnens of draagtas.

Op elektrische tafels krijg je:

 • levenslange, beperkte garantie bij regulier gebruik en alleen voor de originele eigenaar. Earthlite bepaalt op basis van de schade of het product vervangen of gerepareerd wordt.

 • 5 jaar garantie op het frame na stop zetten of aanpassen van het betreffende product.

 • 2 jaar garantie op motor en bediening.

 • 3 jaar garantie op schuim en vinyl.

 • 1 jaar garantie op accessoires.

De originele garantiebepalingen van Earthlite, Stronglite en Inner Strength kun je hier vinden. 

De originele garantiebepalingen van Living Earth Crafts kun je hier vinden.

In het kort komt het neer op het volgende:

Earthlite garantie op draagbare tafels, stoelen en hoofdsteunplatforms
Earthlite garandeert onze draagbare tafels en stoelen, exclusief schuim en bekleding, tegen defecten in materiaal en vakmanschap zolang u, de oorspronkelijke koper, eigenaar van het product bent, of gedurende vijf (5) jaar nadat het product is stopgezet of aangepast. Schuim-, stoffering- en face-cradle-platforms hebben een garantie van drie (3) jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, ongelukken of verwaarlozing, waaronder scheuren in de bekleding en schade veroorzaakt door agressieve chemische reinigingsmiddelen. Garantieaanspraken moeten het bewijs van oorspronkelijke aankoop leveren om een Earthlite Return Material Authorization (RMA) te verkrijgen. Deze garantie is beperkt tot reparatie of vervanging van het product, naar eigen goeddunken van Earthlite. De klant is verantwoordelijk voor verzending van het product / de producten naar de fabriek (op kosten van de klant) voor elke garantieclaim. Earthlite retourneert het gegarandeerde product, vooruitbetaald, uitsluitend aan klanten in de VS. Internationale klanten en binnenlandse klanten buiten de continentale VS zijn verantwoordelijk voor alle verzendkosten (inkomend en uitgaand), evenals alle toepasselijke rechten en belastingen.